Láskyplné vzpomínky – výstava tvorby dětí, které s námi již nemohou být

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu Láskyplné vzpomínky, kterou můžete navštívit v prostorách kostela sv. Mikuláše a sv. Alžběty v Chebu až do 22. 1. 2022.

Součástí výstavy jsou fotografie, obrazy a literární práce mladých lidí, kteří odešli dříve, než stačili zestárnout. Myšlenkou a cílem výstavy není vyvolávat lítost, ale sdílet vzpomínky na to, co měly děti rády, co tvořily a co zde zůstává. Připomíná také, jak křehký je život dítěte.

Výstava je projektem organizace Dlouhá cesta, z. s., jejímž posláním od roku 2005 je podpora pozůstalých rodičů, kterým zemřelo dítě v jakémkoliv věku a z jakékoliv příčiny. Je pořádána ve spolupráci s Hospicem Sv. Jiří, o. p. s. v Chebu, který od roku 2014 poskytuje mobilní specializovanou paliativní péči dospělým klientům na Chebsku. Nyní rozšiřuje své služby o poskytování perinatálního poradenství rodinám, které utrpěli ztrátu dítěte před, při nebo krátce po porodu a v dohledné době také o poskytování péče o nevyléčitelně nemocné děti v domácím prostředí.

Přijměte proto naše pozvání a přijďte se osobně podívat do prostor kostela sv. Mikuláše a sv. Alžběty v Chebu.

Odkaz na Facebookovou událost: https://www.facebook.com/events/403453961518064?ref=newsfeed