Na čerstvém vzduchu pod střechou

Zahrada hospice CITADELA láká k procházkám a nabízí řadu zákoutí k posezení pod vzrostlými stromy. Klienti v ní často a rádi tráví čas se svými blízkými, s pracovníky i s dobrovolníky. Vždyť není nad pobyt na čerstvém vzduchu. Chybí zde však kryté místo, kde by se mohli uchýlit před ostrým sluncem či drobným deštěm, v případě, že si chtějí společně posedět. Místo, kde mohou trávit příjemné chvíle.

V rámci programu „ČSOB pomáhá regionům“ usiluje Diakonie ČCE – hospic CITADELA o získání finančních prostředků potřebných k vybudování zastřešeného posezení a vyzívá veřejnost k pomoci při uskutečnění svého záměru.

Přispět jakoukoliv částkou lze jednoduše prostřednictvím stránek projektu https://www.csobpomaharegionum.cz/detail-projektu/115-na-cerstvem-vzduchu-pod-strechou do 2. 7. 2019. Přispět lze také rovnou na číslo účtu: 1017777101/0300 s uvedením variabilního symbolu 191150115.

Pokud se podaří získat dostatek finančních prostředků z řad veřejnosti, přispěje ČSOB na realizaci projektu hospici CITADELA částkou až do výše 50.000,- Kč. Kompletní pravidla programu lze nalézt na www.csobpomaharegionum.cz.

Diakonie ČCE – hospic CITADELA předem děkuje za podporu vedoucí ke zkvalitňování prostředí pro své klienty v závěru života.

Mgr. Zuzana Venturová, fundraiser a referent PR

Za Diakonii ČCE – hospic CITADELA venturova@citadela.cz, 739 244 810