Nacházíte se na: ... » PLES PRO ŽIVOT... doma je doma

PLES PRO ŽIVOT... doma je doma

Vážení,

jménem Dobré rodiny o.p.s. a Hospice Sv. Jiří, o.p.s. Vás srdečně zveme na ples s názvem "PLES PRO ŽIVOT ... doma je doma", který se uskuteční 2. 2. 2019 od 19:00 v Kulturním centru Svoboda Cheb.

K poslechu a k tanci zahraje Sokolovský taneční orchestr. Připravili jsme si pro Vás pestrý program, těšit se můžete např. na ukázku latinskoamerických tanců, vystoupení dětí z Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež "Pohoda", prodej výherních "Lístků pro štěstí", Lenka Winkelhöferová Vás vyfotí a fotky si můžete hned odnést. Doufáme, že Vás pobaví půlnoční překvapení v podání pracovníků Dobré rodiny a Hospice Sv. Jiří. Moderování se ujme sociální pracovnice hospice Soňa Škvareninová a ředitel Farní charity Sokolov Jan Sebján.

Cena vstupenek je 200 Kč a lístky si můžete zakoupit přímo u pořádajících organizací. Hospic prodává lístky na adrese Písečná 677/3, 350 02 Cheb každé pracovní úterý od 8 do 18 hodin a každý pracovní čtvrtek od 8 do 15 hodin, v jiné časy a na jiných místech je zakoupení vstupenek možné po předchozí telefonické domluvě na tel. čísle 777 798 506. Dobrá rodina prodává lístky na základě telefonické domluvy na telefonu: 739 377 648.

Děkujeme a těšíme se na Vás :)

v Chebu dne 8. 1. 2019

za Hospic Sv. Jiří, o.p.s. Veronika Navrátilová

Plakát ke stažení: Ples pro život