Nacházíte se na: ... » ŠIKOVNÉ RUCE PRO HOSPIC

ŠIKOVNÉ RUCE PRO HOSPIC

Každoroční soutěž o nejnápaditější vlastnoruční výrobek „Šikovné ruce a otevřená srdce pro Hospic 2018 aneb lidé lidem“ vyvrcholí opět ve výstavní síni Městského úřadu Červený Kostelec vernisáží a následnou prodejní výstavou. K vidění budou stovky výrobků od desítek tvůrců, kteří se spojili, aby přispěli na dobrou věc. Vernisáž se bude konat v pátek 5. října 2018 od 17 hodin v obřadní síni Městského úřadu v Červeném Kostelci, následně pak bude od 6. do 12. října probíhat ve výstavní síni Městského úřadu v Červeném Kostelci prodejní výstava všech obdržených výrobků.

Součástí vernisáže bude malý koncert pro radost. Vystoupí Lidmila Urbanová, Ludmila Štěpánová a Václava Štěpánová. Zazní díla Giacomo Pucciniho, Manuela de Sallase, Cesara Francka, George Bizeta, Antonia Vivaldi, Antonína Dvořáka a další.

Cílem soutěže, jejíž třináctý ročník opět pořádá Oblastní charita Červený Kostelec, je podpořit tvořivost dětí i dospělých, podnítit k dobročinnosti – pomoci péči o těžce nemocné, seznámit veřejnost s jejich potřebami a uspořádat prodejní výstavu a kulturní akci, která obohatí život v regionu. Letošní ročník je pořádán za podpory Nadace umění pro zdraví a AVON COSMETICS s. r. o.

Více informací naleznete na stránkách www.hospic.cz

Výtěžek z akce bude věnován na obnovu vybavení kuchyně Hospice Anežky České v Červeném Kostelci.